Els talls s’iniciaran dissabte a partir de les vuit del vespre a la calçada Llobregat del passeig de Lluís Companys entre Comerç i el passeig de Pujades per muntar la Fira d’Entitats. Diumenge des de primera hora ja hi haurà restriccions als entorns de la ronda de Sant Pere entre el passeig de Sant Joan i Bruc.

De cara a la tarda, l’organització ha convocat els participants a partir de les tres de la tarda i està previst que aquests assistents comencin a ocupar la calçada des de les quatre. Però durant aquesta primera hora no afectarà el trànsit dels carrers transversals com ara el carrer d’Aragó, el de València o la Gran Via de les Corts Catalanes. La Guàrdia Urbana esperarà fins a dos quarts de cinc per començar a tallar el trànsit perquè es pugui fer el desplegament longitudinal de la concentració. Cap a dos quarts de set de la tarda els assistents començaran a retirar-se i es podrà reobrir el trànsit. L’activitat aleshores es traslladarà al passeig de Lluís Companys, on es farà un concert organitzat per Òmnium Cultural i que s’allargarà fins a dos quarts de 12 de la nit.

Reforç del transport públic

Durant tota la tarda de diumenge es reforçarà la xarxa de metro. Per la seva proximitat als actes, l’afluència serà més gran a les estacions d’Arc de Triomf, Urquinaona, Tetuan, La Monumental, la Sagrada Família, Diagonal, Girona i Verdaguer. Ferrocarrils de la Generalitat també augmentarà la circulació de trens amb freqüències similars a les dels dies feiners. En el capítol d’afectacions hi ha 17 línies de bus que restaran afectades pels talls de trànsit i adaptaran el recorregut. I els usuaris del Bicing han de saber que les estacions entre el passeig de Lluís Companys i el passeig de Sant Joan no funcionaran entre la una del migdia i les nou del vespre de diumenge.