Caixes, fustes, miralls... aquí, en aquest magatzem, hi ha de tot, i s'hi poden trobar bona part dels elements que van instal·lar al carrer de la Fraternitat de Dalt durant la Festa Major de Gràcia. De tot això, algunes coses les reciclaran i d'altres, les llençaran. Els veïns van decidir donar una altra vida només a un únic element, el tron de ferro que lluïa en aquest carrer, ambientat com si fos la sèrie 'Jocs de trons'. Després de 10 dies penjat a eBay no han trobat comprador. JAUME GAIXAS voluntari del carrer de la Fraternitat de Dalt "Jo he estat mirant a les xarxes socials i hi ha molts foros d'aquesta gent, molts milers de persones que jo estic segur que si saben que això està a la venda s'ho emportaran però el problema és que clar, 'Joc de Trons' tampoc és una sèrie que tothom segueix, llavors clar va amb un target molt concret i aquí ens hem trobat que no ha arribat." Els veïns tenen clar que el volen vendre, així que a través del xat que tenen en comú ara pensen què poden fer. Una de les propostes que sembla que serà l'escollida és oferir-lo per Wallapop. Una aplicació de mòbil en què vendre i comprar coses. Els diners recaptats els utilitzaran per a la propera edició del concurs de guarniments. A Sants, alguns carrers també han apostat per no llençar el decorat. A eBay ja s'hi pot trobar una de les figures més emblemàtiques de la pel·lícula 'Monstruos SA' i que es podien veure al carrer de Galileu. Es tracta d'una subhasta solidària, els diners que es recaptin seran per a Sicar, una associació de suport a les dones maltractades.

Els veïns del carrer de la Fraternitat van decidir donar una altra vida a l’element principal del seu guarnit d’enguany: el tron de ferro, inspirat en la cèlebre sèrie de televisió ‘Joc de Trons‘ que lluïa a l’entrada del carrer. Després de 10 dies a la venda a través d’eBay, no n’han trobat comprador. Jaume Gaixas, voluntari de la Comissió de Festes del Carrer Fraternitat de Dalt, creu que “és per a un públic especial”.

Els veïns tenen clar que el volen vendre, així que ara pensen què poden fer. Una de les propostes que sembla que serà l’escollida és oferir-lo per Wallapop. Els diners recaptats els utilitzaran per a la propera edició del concurs de guarniments.

A Sants, alguns carrers també han apostat per no llençar el decorat. A eBay ja es pot trobar una de les figures més emblemàtiques de la pel·lícula ‘Monstruos SA’ i que es podia veure al carrer de Galileu. Es tracta d’una subhasta solidària: els diners que es recaptin seran per a Sicar, una associació de suport a les dones maltractades.