DIOSDADO TOLEDANO, portaveu de Marea de Marees "Ese informe del servicio de estudios del BBVA es enormemente peligroso porque todos sabemos la influencia de estos bancos. Sabemos que los gobiernos van a estar atentos a estas presiones y es lógico que haya la contra presión de la ciudadania para decir no a estas presiones."

Els manifestants han volgut deixar palès el seu malestar per l’informe que ha publicat el servei d’estudis del BBVA amb recomanacions econòmiques per al futur Govern espanyol. Segons el portaveu de Marea de Marees, Diosdado Toledano, es tracta d’un text en què es proposen ajustos i reformes neoliberals perjudicials per a la classe treballadora, com retallar els salaris o reduir la prestació d’atur i les cotitzacions socials. Toledano ha exigit drets socials i un treball lliure i ha alertat que es tracta d’una pressió “perillosa” i influent per al futur govern espanyol.

Els manifestants han visitat tres sucursals però cap de les tres entitats ha volgut rebre el col·lectiu. Marea de Marees forma part de l’Assemblea d’Aturats de Barcelona i engloba representants i activistes de l’Assemblea Groga, Coordinadora d’Assembles i Col·lectius de Treballadors i Treballadores en Atur de Catalunya, Marea Blanca, Marea Pensionista o l’Associació Puc.