Aquesta escena de la pel·lícula 'Tengo ganas de ti' es va gravar al turó del a Rovira. Les bateries antiaèries s'han convertit en un lloc molt demandat per fer-hi rodatges. És el cas, també, de la sèrie 'Cites', de TV3, que hi va rodar un capítol. Són dos exemples de produccions audiovisuals que han utilitzat la localització pel paisatge. Vistes aèrees i en 360 graus. Aquest és un dels encants del Turó de la Rovira, segons alguns visitants. Es veu Barcelona des de totes les perspectives però també es veuen altres municipis de la comarca. Les pel·lícules i sèries enregistrades aquí han fet que alguns dels visitants coneguin el lloc i vulguin veure'l. Però les temàtiques d'algunes gravacions no tenen res a veure amb la història de les bateries antiaèries de Barcelona. Precisament per això l'Ajuntament es planteja restringir els rodatges i autoritzar només aquells que facin referència al passat d'aquest enclavament militar i posterior assentament de barraques. L'Associació de Veïns del Turó de la Rovira reconeix que ni l'increment de visitants ni els rodatges no els molesten, però estarien d'acord en la posició del consistori. Mentrestant, els curiosos creen els seu propi material audiovisual amb aquestes vistes privilegiades.

La sèrie de ficció ‘Cites’ o la pel·lícula ‘Tengo ganas de ti’ són alguns exemples de produccions audiovisuals que han enregistrat escenes en aquest espai. De fet, alguns dels visitants que s’acosten fins al turó de la Rovira ho fan perquè l’han vist aparèixer en televisió. Des d’aquest indret no només hi ha una vista privilegiada de la ciutat a 360 graus, sinó que també es veuen altres municipis de la comarca.

L’Ajuntament es planteja restringir-hi els rodatges i autoritzar només aquells que facin referència al passat d’aquest enclavament militar i posterior assentament de barraques. Per la seva part, l’Associació de Veïns del Turó de la Rovira reconeix que no els molesta l’increment de turistes i rodatges en aquest espai, tot i que estarien d’acord amb la posició del consistori.