Què és i què implica l'amistat? Aquesta és la reflexió sobre la qual gira l'argument de 'Motxilles', una obra de microteatre que aconsegueix que els seus espectadors vegin reflexes de situacions viscudes en un moment o altre de la funció. LIA PÉREZ, directora "Potser no ens han educat per parlar d'emocions i aquí és com: anem a parlar-ne" La proximitat física i emocional entre les actrius i l'espectador és un dels elements més destacables de 'Motxilles'. AIDA QUI, actriu "Parla de motxilles, càrrregues emocionals, que tots portem a sobre i el que intentem és poder donar veu a això, ja que la gent no en sol parlar massa. Amb aquest projecte volem que la gent s'obri i deixi les seves motxilles i veure que al final tots sóm més iguals del que ens pensem" ALBA ENCABO, actriu "És una comèdia dramàtica. És a dir, hi ha molta part de drama pero també hi ha molta part de comèdia. Això et permet connectar fàcilment." En finalitzar l'obra es dóna un paperet als assistents perquè puguin col·laborar amb un projecte que va més enllà del microteatre. AIDA QUI, actriu "I ens agradaria molt si cadascú de vosaltres ens pogués deixar uns 'motxilla' seva perquè estem preparant un altre projecte que és una exposició sobre totes les motxilles que ens ha anat deixant la gent. Ja són més de 200 i és molt maco". L'obra que ja porta un mes en la cartellera de Microteatre Barcelona, finalitza diumenge 28 d'agost amb les seves últimes cinc funcions de 15 minuts.

L’amistat i les emocions són l’eix principal de l’obra de microteatre ‘Motxilles’. Dues amigues, una llarga amistat i massa retrets de l’una de l’altra fan de l’obra un espectacle de sentiments.

Les funcions de ‘Motxilles’ van començar el 28 de juliol i finalitzen aquest diumenge, 28 d’agost, al Microteatre Barcelona. Les sessions, de 15 minuts, van estar protagonitzades les dues primeres setmanes per la Núria Montes i Èlia Solé; i les dues últimes, per Aida Qui i Alba Encabo.

El projecte ‘Motxilles’ no finalitza amb aquesta obra, ja que —amb la col·laboració anònima dels espectadors— diferents artistes plàstics reinterpretaran altres “motxilles”, o càrregues emocionals, que s’han anat recollint en uns paperets al final de cada funció.