Els gestors de la Nau Bostik estan esperançats amb què en els propers dies l'Ajuntament doni llum verda a la reobertura dels espais que va precintar a principis de juliol. El consistori al·legava incompliments en matèria d'accessibilitat per suspendre l'activitat; i ara els responsables de la nau asseguren que aquestes setmanes han resolt les exigències municipals. XAVIER BASANA, gestor de la Nau Bostik "Doncs a primers de setembre ja tindrem varies de les naus amb les llicències d'activitats, i com que això és un projecte sostenible i no tenim finançament extern o de l'Ajuntament, volem ser nosaltres que amb el nostre esforç anem adequant les següents naus". Els treballs han consistit a millorar una rampa per a discapacitats, donant-li una inclinació més suau de la que tenia, i en l'adaptació dels lavabos per a persones amb dificultat de moviments. Igualment, el tancament també ha servit per netejar altres naus que es trobaven plenes de brossa i altres residus industrials. Aquest espai emblemàtic del barri de la Sagrera es prepara per recuperar un setembre carregat d'activitats, en aquest cas, amb un festival a la vista. XAVIER BASANA, gestor de la Nau Bostik "Nosaltres ja estem pensant en un festival, l'Open Walves, un festival d'art urbà de Barcelona; i també una fira internacional d'art urbà que es farà a finals d'octubre". Tot i la posada en marxa de l'activitat, a la Nau Bostik encara li faltarà enllestir el bar. Els gestors asseguren que caldrà més temps per adequar l'espai als requeriments de l'Ajuntament.

Els gestors de la Nau Bostik, al carrer de Ferran Turné, estan esperançats que en els propers dies l’Ajuntament doni llum verda a la reobertura dels espais que va precintar a principis de juliol . El consistori al·legava incompliments en matèria d’accessibilitat per suspendre’n l’activitat.

Ara, els responsables de la nau asseguren que aquestes setmanes han resolt les exigències municipals: “A principis de setembre ja tindrem diverses naus amb les llicències d’activitats, i com que això és un projecte sostenible i no tenim finançament extern o de l’Ajuntament, volem ser nosaltres els que amb el nostre esforç anem adequant les següents naus”, explica el portaveu del projecte, Xavier Basiana.

Els treballs han consistit a millorar una rampa per a discapacitats, donant-li una inclinació més suau de la que tenia, i l’adaptació dels lavabos per a persones amb dificultat de moviments. Igualment, el tancament també ha servit per netejar més naus que es trobaven plenes de brossa i altres residus industrials.

El calendari d’activitats del setembre arriba carregat. Segons Basiana, a mitjan mes s’espera l’Eat Street, i afageix que “ja estem pensant en l’Open Walves, que serà un festival d’art urbà de Barcelona; i també en una fira internacional d’art urbà que es farà a finals d’octubre”.

Tot i la posada en marxa de l’activitat, a la Nau Bostik encara li faltarà enllestir el bar. Els gestors assenyalen que caldrà més temps per adequar l’espai als requeriments de l’Ajuntament.