És la manera com alguns resolen aquest maldecap. Una altra manera és deixar l'animal amb un cangur com en Javier. Ell s'ofereix a través d'una plataforma virtual que connecta oferta i demanda. El sistema, quan posa fil a l'agulla, comença amb una entrevista prèvia, sense l'animal; molt útil per intuir en quines condicions viurà el gos en absència del seu propietari. JAVIER TIERNO, cangur de gossos "Un avantatge que trobo de fer de cangur, de cara al propietari, és que pots conèixer la realitat de com estarà el teu gos. Si vas a una residència, sí que la veuràs, però tampoc tens tant clar com serà." Els cangurs reben una remuneració a canvi d'aquest servei personalitzat. El d'en Javier és un dels casos que se suma als que Dog Buddy ha facilitat en l'últim any i mig, en què ha resolt 240.000 nits a gossos i propietaris en els sis països on treballa. ROSSELLA FASSOLLI, Dog Buddy "Los canguros pueden elegir ellos mismos su propia tarifa, dependiendo de su experiencia, sus titulaciones, la tipologia de casa que tienen; y el propietario puede hacer una búsqueda por código postal o ciudad, y puedes ver todos los perfiles de canguros d ela zona." Per tranquil·litat dels propietaris, la plataforma es fa càrrec de les assegurances veterinàries i de responsabilitat civil; però hi ha cangurs com en Javi que, a més, tenen per costum informar cada dia el propietari del gos que té al seu càrrec, enviant-li fotos o explicant-li les activitats que ha fet.

En Javier Tierno s’ofereix com a cangur a través d’una plataforma virtual que connecta oferta i demanda. Quan aquesta connexió fructifica, el contacte entre el propietari del gos i el cangur comença amb una entrevista prèvia sense l’animal, molt útil per intuir en quines condicions viurà el gos. Aquesta fórmula és, de cara al propietari, molt bona per conèixer la realitat de com estarà el seu gos: “Si vas a una residència, sí que la veuràs, però tampoc no tens tan clar com serà”, explica en Javier.

Els cangurs reben una remuneració a canvi d’aquest servei personalitzat. El d’en Javier és un dels molts cangurs que la plataforma Dog Buddy ha resolt en l’últim any i mig: 240.000 nits en els sis països on treballa.

De fet, segons la responsable de màrqueting de la plataforma, Rossella Fassolli, “Dog Buddy permet que els cangurs triïn ells mateixos la seva tarifa, depenent de l’experiència, les titulacions, el tipus de casa que tenen… I al propietari li permet fer una recerca per codi postal o ciutat, i veure tots els perfils dels cangurs de la zona”.

Aquesta plataforma es fa càrrec de les assegurances veterinàries i de responsabilitat civil. Però hi ha cangurs com en Javi que, a més, tenen per costum informar cada dia el propietari del gos que té al seu càrrec, enviant-li fotos o explicant-li les activitats ha fet.