Últims preparatius abans de presentar un un nou espectacle del Ballet de Moscou a la ciutat, ja un clàssic del mes d'agost. LUCKY GÓMEZ, codirector del Ballet de Moscou: "He podido ver en mucha gente de la compañía que ha repetido temporada aquí en Barcelona que como ha sido capaz de romper ciertos muros que de normal cuando te enfrentas a un público nuevo existen, y aquí en Barcelona ya no están, aquí los bailarines ya bailan de una manera más cercana lo que hace que también te cuenten la historia de una manera más cercana que conlleva que luego tú salgas más convencido, más feliz." 'Giselle' és un drama romàntic ambientat en l'Alemanya medieval. El Ballet de Moscou porta 27 anys fent gires mundials incansablement, des que va ser creada pel ballarí i coreògraf Timur Fayziev. El seu secret? "Timur siempre ha creado bailarines actores. No es concebible un bailarín que baile muy bien pero que salga vacío al escenario, esto no convence a nadie." "'Giselle' es podrà veure al Teatre Tívoli fins diumenge, 14 d'agost. Després, els ballarins es prendran unes merescudes vacances per tornar a arrencar d'aquí a 15 dies ben lluny d'aquí, a Taiwan. Us ho ha explicat, des del Teatre Tívoli, Mar Sabé."

‘Giselle’ narra un drama romàntic ambientat en l’Alemanya medieval sobre una noia que viu amb tristesa perquè no troba l’amor de la seva vida. Un dia, però, es creua amb en Loys, un paisà desconegut que li promet el seu amor. Més tard, la Giselle es troba amb el caçador Hilarion, que també se li declara, però ella el rebutja perquè ja s’havia compromès amb en Loys. L’Hilarion, furiós, decideix venjar-se d’en Loys, que és en realitat un duc disfressat però ningú no ho sap.

El Ballet de Moscou va néixer l’any 1989 amb l’exballarí i coreògraf Timur Fayziev, que, segons el director de la companyia moscovita, ha aconseguit arribat a la cima de l’èxit per la vinculació que sempre ha fet de la dansa amb la interpretació.