Daniel Ligorio està considerat un dels pianistes de més projecció del panorama nacional. Ahir feia vibrar el Palau de la Música amb les seves interpretacions del compositor lleidatà Enric Granados. Daniel Ligorio, pianista "Feia molt de temps que estava esperant el 2016, el centenari de la mort d'Enric Granados. Aquestes obres m'han acompanyat des de fa molt de temps." Enric Granados va morir quan el vaixell en el qual viatjava va ser abatut per les forces alemanyes el 1916 i es va convertir en una víctima de la Primera Guerra Mundial. Venia de fer un recital a Nova York. Per Ligorio, interpretar-lo és com tornar a casa. Daniel Ligorio, pianista "Suposo que per tots els pianistes d'aquí, de Catalunya i d'Espanya, Enric Granados és un referent que estudiem no des de molt petits perquè és un repertori complex, però sí que ens acompanya." La seva carrera l'ha portat a tocar a sales de tot el món i a guanyar nombrosos premis encara que, assegura, li queda molt per fer. Daniel Ligorio, pianista "Jo crec que el gran avantatge de ser músic és que sempre tens projectes, perquè hi ha infinites obres per tocar i infinits programes." També va estudiar a la prestigiosa acadèmia Marshall, on va treballar Granados amb el seu deixeble Frank Marshall.

Al Palau de la Música va vibrar durant 85 minuts de la música d’Enric Granados. Els espectadors van poder escoltar des d’una tria de les ‘Danzas españolas’ als ‘ Valses poéticos’ o les ‘Escenas románticas’.

Ligorio té una llarga trajectòria al costat del piano, que va començar a tocar quan tenia tan sols 12 anys. Els 19 anys va finalitzar el Grau Superior de Piano i Música de Cambra al Conservatori Superior de Música de Barcelona i, més tard, a Londres es va graduar en el Royal College of Music. Des de llavors ha tocat a escenaris de tot el món i ha guanyat nombrosos premis. Els darrers anys ha intervingut en projectes tan importants com l’enregistrament del Concert per a piano i orquestra del mestre Joaquín Rodrigo o  l’estrena internacional, arran del cinquantenari de Joventut Musicals d’Espanya, del Concert per a dos pianos i orquestra, ‘Juventus’ d’Antón García Abril.

Actualment prepara un enregistrament de trios de compositors americans, com també una gira de concerts per promoure el seu darrer àlbum amb la integral per a piano del mestre Manuel de Falla.