Tot i que el barri de Sant Genís dels Agudells té una de les poblacions més envellides de la ciutat, no disposa d’un casal d’avis. Després de molts anys de reivindicació, ara ja hi ha data fixada per revertir la situació: el març de 2017 està previst que obri les portes el nou centre per a gent gran de la zona nord del districte d’Horta-Guinardó.

El casal s’ubicarà, tal com es va decidir el 2014, al solar de la plaça Meguidó, a tocar del Centre Cívic Casa Groga, que fins ara acollia bona part de les activitats que s’adreçaven a la gent gran. El casal, que tindrà planta baixa i un primer pis, aprofitarà el desnivell natural del solar per facilitar-hi l’accés a les persones amb mobilitat reduïda. Malgrat que els treballs previs començaran aquest juliol, les obres no seran visibles a peu de carrer fins després de l’estiu.

Els veïns són favorables al plantejament inicial del casal, però esperen que amb el pas del temps se’n puguin ampliar els serveis. Durant la presentació del projecte el 2014, l’Associació de Veïns Sant Genís ja va demanar que el centre també inclogui un espai per a la seu de l’entitat, així com també per als joves del barri.