Els activistes han ocupat l’oficina vestits amb les habituals samarretes verdes de la PAH i han empaperat les parets amb cartells en què es llegeix, per exemple, “BBVA enganya, estafa, roba i espolia”. Denuncien que aquest banc s’està convertint en “l’entitat que més desnona i la menys solucions està oferint a les famílies“.

Concretament, reclamen “respostes reals” per a nou famílies que, segons el col·lectiu, fa més d’un any que esperen solucions “dignes i viables”. Però també demanen que s’aturin els processos judicials oberts i les demandes per defensar el dret a l’habitatge i que se suprimeixin les “clàusules abusives” com les clàusules de terra hipotecari.

Enmig d’un ambient festiu, els activistes han llegit un manifest en què deixen clar que “la PAH no callarà” i quan la mesa de negociació no funcioni, “sortiran al carrer” i “assenyalaran amb el dit a tots els bancs que estafen i juguen amb la vida de les persones”. De moment, asseguren que “no ens mourem d’aquí fins que els recuperadors i caps no es posin en contacte amb nosaltres i ens donin solucions“.

Els activistes també han fet referència al Govern espanyol i han assegurat que també assenyalaran el PP, a quiconsideren “igual a desnonaments“.