MIQUEL RODRÍGUEZ, director 080 Barcelona Fashion "Fem un balanç molt bo pel fet que enguany hem tingut a Barcelona 26 compradors internacionals. Creiem que aquest objectiu de la internacionalització i d'enviar els nostre missatges amb una prioritat que tenim en aquest moment, del mercat americà, haurà estat un èxit."

Els organitzadors també es mostren molt contents del nou emplaçament de l’Institut d’Educació Física de Catalunya, a l’Anella Olímpica, on els autobusos extraordinaris han permès fer arribar a tothom qui ha volgut al recinte.

Les últimes col·leccions que han desfilat per la passarel·la més esperada de l’any a Barcelona han estat la de Wom and now i la marca catalana Kaleidoscopio. Tot i així, també l’han visitat altres marques com Carlotaoms o Custo Dalmau, que ha fet un primer tast de la col·lecció que presentarà a la setmana de la moda a Nova York. Aquest any una de les desfilades més esperades ha estat la d’Antoni Miró. El consolidat dissenyador feia vuit anys que no participava en el 080 i hi havia moltes ganes de tornar-lo a gaudir a Barcelona.