Miquel Rodríguez, director del 080 Barcelona Fashion, s’ha mostrat prudent a l’hora de fer un balanç de l’edició d’enguany perquè encara no ha acabat, tot i que de moment en fa un balanç “molt positiu”. Ho ha explicat al ‘BTV directe’, on ha recalcat que l’esdeveniment de moda més important a Catalunya continuarà amb “la voluntat i la convicció de donar suport a la gent que comença”, alhora que la passarel·la del 080 Barcelona Fashion també reuneix dissenyadors consolidats.

Aquest dijous al migdia ha desfilat Antonio Miró, una marca amb 35 anys d’història que ha presentat la nova col·lecció de de primavera-estiu, plena de colors i línies rectes, i amb un disseny molt juvenil. Feia vuit anys que Miró no acudia al 080, motiu pel qual el públic l’ha rebut amb una forta ovació.

Miquel Rodríguez també ha volgut destacar que, a banda de la passarel·la -que és l’element vertebral del 080-, el certamen té molts altres aspectes que es consoliden any rere any, com el Fashion Show Room. Gràcies a la forta aposta que s’està fent, la del 080 ja és “la cinquena passarel·la del món, després de la de Nova York, Milà, París i Londres”.