El Manel té 16 anys i en fa sis que balla. Es vol dedicar professionalment al món de la dansa i, per aprofitar aquests dies d'estiu, s'ha apuntat al Barcelona Summer Dance. MANEL RODRÍGUEZ, alumne “Me parece que es muy duro pero te lo pasas en grande. Haces de todo y te dan la oportunidad de hacer todo tipo de clases que no habías hecho. Teatro musical por ejemplo yo no había hecho en la vida. Lo normal es hacer contemporáneo, clásico en tu academia de barrio y poco más. Aquí hay teatro musical, repertorio, un contemporáneo bastante difícil para lo que se suele hacer, tai, de todo.” El Barcelona Summer Dance no és un casal d'estiu, és un curs de dansa adreçat a ballarins de tots els nivells i edats. Hi ha més de 200 alumnes i unes 38 classes diàries impartides per professors d'alt nivell provinents d'arreu del món. ELISE LUMMIS i INGVE GRONEN, directors del Barcelona Summer Dance “Ha cambiado el barrio porque antes no había ofertas como esta. Ofrecemos, junto con el centro, un acceso a la danza en un nivel muy alto, con profesionales y profesores de todo el mundo. Es muy accesible y creo que es muy popular.” Tot i la qualitat del curs, els preus són molt accessibles gràcies a la col·laboració del Casinet d'Hostafrancs que, durant les properes cinc setmanes, es convertirà en una gran acadèmia de ball.

Durant les cinc setmanes vinents el Casinet d’Hostafrancs s’omplirà de ballarins professionals i no professionals. Ho farà gràcies al Barcelona Summer Dance, un curs de dansa per a nens a partir de cinc anys. Hi ha més de 38 classes al dia i estils de dansa tan diferents com el hip hop, el circ o el ballet.

Al curs hi participen professionals i alumnes de tot el món. Provenen de països tan diversos com els Estats Units, el Senegal, el Japó, Xile o França. Els organitzadors asseguren que tot i el nivell dels professors, els preus del curs són molt assequibles gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament i el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, que any rere any cedeixen el Casinet d’Hostafrancs.

Durant el Barcelona Summer Dance, els ballarins tindran la possibilitat de participar  en quatre espectacles de dansa i a la Cita con la Danza, organitzada pel Festival de Benicàssim.