El partit no ha començat bé per a les blaugrana i Angela Sosa ha avançat les matalasseres en el minut 5. 10 minuts després l’Atlético de Madrid Féminas ha fet el segon gràcies a Silvia Meseguer. La final ha quedat sentenciada abans del descans amb un gol d’Ester González que deixava un 0 a 3 en el marcador gairebé impossible de remuntar. En la segona part, però, les noies entrenades per Xavi Llorens han reaccionat i dos gols de Jenifer Hermoso, el primer de penal, han escurçat diferències. El Barça ha dominat i ha intentat l’empat però l’expulsió per doble groga de Melanie a les acaballes ha fet impossible la gesta i les noies de l’Atletic de Madrid han aconseguit guanyar per primera vegada en la seva història la Copa de la Reina.