Les principals complicacions de la tarda es concentren a les dues rondes. A la litoral hi ha fins a 17 quilòmetres de cua en sentit Trinitat. A més hi ha diversos punts amb retencions a l’AP-7, com els 30 quilòmetres amb circulació lenta entre el Papiol i La Roca del Vallès. A la costa, les dificultats es troben a la C-32, a Sitges, amb 13 quilòmetres i al Maresme en direcció a Arenys de Mar, amb cinc quilòmetres de lentitud. A les sis de la tarda ja han sortit de la ciutat 118.000 vehicles, un 22,4% de la previsió del Servei Català de Trànsit.

Es tem que es pugui repetir la situació de 2011, quan Sant Joan va caure en dijous, divendres era festa i molts vehicles van aprofitar aquest cap de setmana llarg per sortir de la ciutat. Es van crear fins a 30 quilòmetres de cues i molta gent va menjar-se la coca al cotxe. Per això la conselleria d’Interior recomana a tothom que surti de la ciutat que miri bé l’estat de la xarxa viària i vagi previngut per si hi ha llargues retencions.

Per als qui optin pel transport públic, el metro circularà ininterrompudament durant 45 hores, fins a les dues de la matinada del 25 de juny. El Tram també donarà servei en totes les línies durant la nit de la revetlla. El Bicing, però, tancarà 34 estacions al districte de Ciutat Vella, Sant Andreu, l’Eixample, Sant Martí, les Corts i Nou Barris.