La piscina històrica del Club Natació Barcelona es rehabilitarà per convertir-la en una instal·lació amb un vas de cinc metres de profunditat, amb plataformes de 10 i cinc metres i trampolins de tres i un metre. BERNAT ANTRÀS, president del Club Natació Barcelona “Aquesta serà una piscina especialitzada en els salts. Els salts, com sabeu, és una disciplina olímpica. Realment a Barcelona hi ha un dèficit per fer la disciplina dels salts de trampolí a cobert.” La recuperació d’aquesta instal·lació s’emmarca en un projecte de remodelació més ampli. BERNAT ANTRÀS, president del Club Natació Barcelona “Hem fet uns acords per llogar uns espais per ampliar els restaurants que tenim i en aquest acord, doncs intervé la figura d’en Nando Jubany, que també s’afegeix en aquest projecte i que dirigirà tota aquesta oferta gastronòmica.” El club preveu que la nova piscina estigui enllestida d’aquí a un parell d’anys i la intenció de l’entitat és arribar a acords amb la Federació Catalana de Natació, l’Ajuntament i altres clubs perquè la puguin utilitzar.

Barcelona tindrà aviat una piscina a cobert a la Barceloneta on es puguin fer els entrenaments de totes les disciplines de tecnificació i competició en les modalitats de salts. Es tracta de la piscina històrica del Club Natació Barcelona, ara en desús.

La rehabilitació es durà a terme en el marc d’un projecte més ampli que inclou també l’ampliació de l’oferta gastronòmica de l’entitat. El club, que actualment té 6.200 socis, espera que amb aquestes i altres millores, l’entitat pugui arribar a tenir els 8.500 socis que tenia anys enrere.