ESTER QUINTANA: "La justícia que nosaltres voliem aconseguir pensem que no s'ha fet. Hi ha hagut un falta d'investigació, un encobriment, digueu.ho com volgueu perquè no s'han aportat totes les proves que es podrien haver aportat per part dels Mossos i de la Conselleria d'Interior i s'han canviat les versions un munt de vegades." LAIA SERRA, advocada d'Ester Quintana: "És obvi, i això es pot dir amb majúscules, que totes les dades i tota la veritat no ha estat dita en aquesta sala. A nivell moral hem guanyat. Tot Catalunya i tothom sap quina és la veritat. És molt frustrant que una veritat popular, que una veritat a crits no aterrissi en una sala d'una Audiència." OLGA TUBAU, advocada dels Mossos d'Esquadra: "No es pot afirmar d'una forma categòrica que el projectil que va causar les terribles lesions a la senyora quintana fos una pilota de goma i el que diu la sentència és que no es pot descartar que fos un projectil de foam."

En les primeres declaracions després de fer-se pública la sentància que absol els dos mossos, Ester Quintana ha criticat amb duresa l’actuació de la conselleria d’Interior durant tot el procés judicial. Considera que Interior no ha aportat totes les proves durant el judici del cas. I, malgrat admetre que no sap si ha estat perquè “no ho han volgut o no han pogut”, els ha acusat de falta d’investigació i d’encobriment. Quintana també ha lamentat que des del departament s’hagin canviat en diverses ocasions les versions dels fets.

Quintana ha lamentat els fets i ha assegurat que se sent “frustrada” perquè creu que tant la conselleria com els Mossos tenen les eines suficients per fer la investigació “de forma curosa i eficaç”, i ha lamentat que “això no s’ha fet.” I ha afegit que encara no sap si recorreran contra la sentència perquè encara no han pogut llegir a fons les 25 pàgines del document que avui el jutge ha notificat a les parts.