Per a molts culers, la celebració ha començat a les 19 h. A aquella hora han pogut entrar a les instal·lacions del Camp Nou amb les entrades gratuïtes que s’han pogut recollir durant aquest dilluns. Al llarg del vespre hi ha hagut animació i música a l’estadi fins que han començat els homenatges, a les 21.15 h.

Els primers a rebre el reconeixement de l’afició han estat els jugadors del futbol formatiu, l’equip d’hoquei patins i el d’handbol, que també ha fet doblet. Per últim, ha estat el torn del primer equip de futbol, que aquest diumenge va guanyar la Copa del Rei al Vicente Calderón contra del Sevilla. Aquest doblet suposa la setena vegada que el Barça guanya la Lliga i la Copa en una mateixa temporada. Just fa una setmana, els blaugrana van festejar el primer títol d’aquesta temporada amb una rua.

Una celebració massa tard?

Aquesta serà la segona nit consecutiva que molts culers han d’anar a dormir tard, després que la final de la Copa del Rei acabés pels volts de la mitjanit. Per això, que la celebració del doblet s’allargui sent dilluns ha generat debat. El club assegura que la festa comença tard perquè es puguin veure bé els focs artificials. En una entrevista a Barcelona FM, el promotor de la Iniciativa per la reforma horària, Fabián Mohedano, no ha donat validesa a aquest argument i afirma que “es podria canviar el model de l’espectacle”.