Tot apunta que la Rambla és el lloc escollit per l'NBA per obrir el seu primer restaurant temàtic a Europa. El local escollit seria el del restaurant Attic, a l'altura del carrer del Pintor Fortuny. El negoci inclouria també la venda de marxandatge oficial i pantalles gegants per seguir de prop els partits de la Lliga nord-americana de bàsquet. Els veïns i comerciants de la Rambla celebren la notícia. FERMÍ VILLAR, Associació d'Amics, Veïns i Comerciants de la Rambla "Òbviament és una notícia positiva que el primer cafè restaurant i espai lúdic de l'NBA a Europa es situï no només a Barcelona sinó a la Rambla, demostra que el nostre passeig segueix sent una referencia d'àmbit global." Els qui també reben de bon gust l'aterratge de l'NBA a la ciutat són alguns comerços relacionats amb el bàsquet. Aquesta botiga especialitzada és, segons els responsables, la més gran del continent d'aquest tipus, amb gairebé 600 metres quadrats. Veuen tot plegat com una oportunitat. Malgrat que la notícia no ha estat confirmada encara oficilament per l'NBA algunes informacions apunten que el nou restaurant podria estar a punt per obrir entre el mes d'agost i el mes de setembre.

Des de l’Associació d’Amics, Veïns i Comerciants de la Rambla, el vocal de la junta, Fermí Villar, ha assegurat que en cas que es confirmés seria “una notícia positiva, ja que demostra que el nostre passeig segueix sent una referència d’àmbit global”. El nou establiment seria el primer cafè restaurant i espai lúdic de l’NBA a Europa.

Els qui també han rebut de bon gust l’aterratge de l’NBA a la ciutat són alguns comerços relacionats amb el bàsquet que veuen aquesta opció com una gran oportunitat per al seu negoci. Malgrat que la notícia no ha estat confirmada encara oficialment per l’NBA algunes informacions apunten que el nou restaurant podria estar a punt per obrir entre el mes d’agost i el mes de setembre.