La 34a edició del Saló del Còmic se celebrarà del 5 al 8 de maig, al recinte firal de Montjuïc. El cartell d’aquest any és obra de Francisco Ibáñez, que comptarà amb una exposició d’homenatge a la fira, amb motiu del seu 80è aniversari. S’hi podran veure més de 100 originals, alguns dels quals dels seus inicis, també edicions estrangeres i anècdotes personals, segons ha explicat a BTV el secretari general de la fira, Carles Santamaría.

La venda d’entrades anticipades, segons Santamaría, “està funcionant molt bé. Les de dissabte i diumenge són les que s’estan venent més ràpidament”. En referència al nombre de visitants  que s’espera que assisteixin al saló vaticina que podrien ser entre 113.000 i 115.000 persones.

Santamaría també ha dit que aquesta edició serà la “més gran, més diversa i espectacular”, ja que disposarà de 45.000 m2 de superfície, és a dir, la més gran de la història del saló, i d’un 20 % més d’espai que en l’edició de l’any passat.

Un altre dels reclams del Saló del Còmic 2016 serà la conferència de Frank Miler, ja que les 850 entrades per assistir-hi es van exhaurir en 24 hores. Malgrat això, Santamaría assegura que els 23 autors estrangers convidats “són molt potents”.