AGUSTÍ COLOM, regidor de Comerç "Farem tota una sèrie d'activitats per posar en valor tots aquests elements, una producció de qualitat, una producció de qualitat, una producció de sostenibilitat i una dieta saludable, una dieta mediterrània, que estigui equilibrada i que es basi en aquest conjunt de producció."

El regidor d’Ocupació, Empresa, Comerç i Turisme, Agustí Colom, ha presentat els nous mercats verds de Barcelona: el l’Horta, el del Clot i el de la Concepció.


La iniciativa Mercats verds té com a objectiu potenciar l’oferta de productes de proximitat, ecològics i frescos. Per fer-ho, els comerciants especifiquen al consumidor l’origen dels productes, així com si són ecològics. El Mercat de la Llibertat va ser el primer a fer una prova pilot d’aquesta iniciativa, al novembre.

Colom també ha presentat les activitats de la tercera edició de la Setmana Internacional de Mercats, que enguany es celebrarà comptant amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Mercabarna i la Fundació Alicia, del 15 al 31 de maig. Les activitats programades per a aquesta setmana, com concursos i conferències gastronòmiques, també busquen promoure el consum de menjar sa i de proximitat. La Lali Feliu ha recitat una poesia molt divertida durant l’acte de presentació.