Aquestes són algunes reaccions de barcelonins en el moment en què un helicòpter sobrevolava la ciutat més enllà de la mitjanit. El to va anar pujant fins que cap a les dues el soroll i l'helicòpter van desaparèixer. L'aparell en qüestió és de l'empresa Cathelicopters. Els seus responsables reconeixen que potser es van allargar en l'horari, i per això demanen disculpes a la població. ERNEST SIQUIER director comercial de Cathelicòpters "Estàvem fent un espot publicitari d'una firma molt important amb un jugador molt important // Quan s'està fent un espot publicitari d'aquesta categoria és normal que l'operador vulgui fer una altra passada i una cosa va portar a l'altra, es va allargar una mica. // Ens agradaria demanar disculpes a tota la pobalció si és que els hi hem ocasionat molèsties sabent que a aquestes hores pot fer una mica de xoc i dir ostres què està passant." Cathelicopters va demanar el permís de vol al Ministeri de Foment. Un permís que no els deixava sobrevolar la ciutat més enllà de les 12 de la nit. Les queixes a les xarxes i els vídeos per satèl·lit del recorregut de l'helicòpter han provocat la denúncia dels fets a l'Agència Estatal de Seguretat Aèria, que ha obert una investigació que podria acabar amb una sanció a l'empresa responsable.

La companyia Cathelicopters tenia autorització per sobrevolar la ciutat fins a les 12 h de la nit d’aquest dilluns. Enaire, l’òrgan que gestiona i controla el trànsit aeri, ha confirmat que l’aparell va seguir volant passada aquesta hora i ho ha notificat a l’Agència Estatal de Seguretat Aèria.

L’helicòpter es va utilitzar per gravar un anunci de roba esportiva en el qual intervé el tennista Roger Federer. De moment, no se sap per què no es va complir el pla de vol.

Diversos barcelonins es van queixar a través de les xarxes socials del soroll que va provocar l’aparell.