“Jo no sé què dóna la senyora Colau a la resta de grups, jo la diferència és que no vull entrar a competir sinó a definir una alternativa per fer-la fora”, ha sentenciat. Alberto Fernández ha dit que el model de ciutat del PP “està als antípodes” del que defensa Ada Colau en un govern que ha qualificat “d’esquerra demagògica que governa amb la minoria més absoluta”.

El líder del PP ha denunciat que en la modificació del pressupost l’executiu només reserva un 7 % a despesa social i ha dit que si Colau no té pressupost és perquè no s’ha volgut “arriscar” i presentar-lo vinculat a una qüestió de confiança. Tot i això, Fernández Díaz ha dit que si en comptes d’una modificació de crèdit es presentessin inversions una per una, les podria votar si fossin bones per a la ciutat.

En la mateixa entrevista, Fernández Díaz ha valorat també el desallotjament del Borsí, al carrer d’Avinyó, i ha criticat que quan hi ha una ocupació, “Colau calla”. El líder del PP ha qualificat de “demagògia permanent” la política de refugiats del govern municipal. Sobre la llei d’habitatge i el recurs del Govern espanyol, Alberto Fernández s’ha preguntat si la Generalitat i l’Ajuntament compleixen les seves obligacions amb la pobresa energètica, i ha denunciat que no s’han gastat tots els recursos previstos per evitar-la.