Plens fins dalt, el camions de Conductors Solidaris de Catalunya han sortit direcció Idomeni. Les donacions d'empreses i particulars han fet possible l'expedició que s'ha endut sis tones de material humanitari. Els vehicles, dos camions i un 4x4, embarcaran aquesta nit en un vaixell, faran diverses escales i es preveu que divendres arribin a Grècia, a la frontera amb Macedònia. Aquesta és la primera expedició cap a Idomeni que organitza Conductors Solidaris de Catalunya, una ONG formada per treballadors de TMB. Ja han avançat, però, que faran totes les que puguin. MIQUEL SAPERAS president de Conductors Solidaris de Catalunya: "La idea és tornar amb més informació, amb més dades de les ONG's que treballen allà, per poder treballar amb ells i que ens diguin quines necessitats tenen, per així nosaltres fer el possible per fer-los-les arribar." També volen aprofitar els diners obtinguts de les donacions per fer compres d'aliments i material sobre el terreny, a Grècia. Així col·laboren a activar l'economia de la zona, alhora que ajuden els refugiats.

L’expedició, que rep el suport de TMB i d’altres empreses i entitats, té previst arribar al camp de refugiats aquest divendres, 6 de maig, després de recórrer 2.600 quilòmetres per via marítima i terrestre. Tot el material, unes sis tones en total, ha estat donat per particulars i empreses.

ç

Aquesta és la primera expedició cap a Idomeni que organitza Conductors Solidaris de Catalunya. Ja han avançat, però, que faran totes les que puguin. En aquest primer viatge parlaran amb les ONG que treballen a Idomeni per saber quines són les seves necessitats i així poder portar-los allò que més necessiten.

També volen aprofitar els diners obtinguts de les donacions per fer compres d’aliments i material sobre el terreny, a Grècia. Així col·laboren a activar l’economia de la zona, alhora que ajuden els refugiats.