És la reunió informativa prèvia que es fa els cinquanta conductors de la cursa No Limits Barcelona. Cinc minuts abans de començar la prova se'ls fa entrega d'un mapa de Barcelona amb vint punts de control. L'objectiu és triar els vuit que, segons el criteri dels participants, hi passin menys conductors. La Raquel es campiona paralímpica de bicicleta i en Jordi de ping-pong. Tots dos participen a la prova per segona vegada en un cotxe adaptat. JORDI MORALES, jugador paralímpic de tenis taula "El factor sort es un punt molt important perquè has d'intentar intuir a on volen anar els contrincants, però segur que ells pensen el mateix de nosaltres per tant hi ha un factor sort fonamental." RAQUEL ACINAS, ciclista paralímpica "La qüestió en el fons és passar-ho bé, passar un estona divertida i ja està." Ara la sort ja està tirada i els participants surten amb els seus cotxes per aconseguir els vuit punts menys transitats del mapa. No es tracta d'arribar el primer si no de triar amb saviesa tal com intentaran fer en Tierry i en Denis, dos francesos que recorren la ciutat amb el seu Renault ZOE 100 per cent elèctric. MARC BERMEJO "Si bé la cursa automobilística d'orientació és una de les activitats destacades d'aquest No Limits Barcelona també aquí al Moll de la Marina hi han instal·lats tot un seguit de joc inclusius per gaudir amb tot la família-" ANTONIO GUILLÉN, president d'ECOM "Hi ha una mostra de cotxes adaptats per persones amb discapacitat hi han activitats adreçades els nens hi ha circuits per poder anar en cadira." I per acostar el ciutadà al dia a dia de les persones amb discapacitat al No Limits han pogut experimentar, de primera mà, com es poden superar les barreres arquitectòniques dalt d'una cadira de rodes o bé com practicar esport sense perdre l'equilibri.

La cursa l’organitzen RallyClassicsEcom, la federació que uneix les organitzacions de persones discapacitades. La unió de totes dues ha creat aquesta cursa, que arriba a la seva tercera edició amb cada cop més participants; per una banda els vehicles elèctrics i, per l’altra, els cotxes adaptats, que faciliten la mobilitat a persones amb discapacitat.

Enguany una cinquantena de pilots s’han apuntat a la prova que combina l’orientació, l’estratègia i també la sort. No es tracta d’arribar el primer, es tracta de triar bé els punts de control i encertar els menys transitats per la resta de participants.

Si bé la cursa és el plat fort de la No Limits, la federació Ecom també ha organitzat un seguit d’activitats lúdiques i inclusives per poder gaudir amb tota la família al Moll de la Marina. Aquí, per exemple, els més menuts poden venir-hi amb cadira de rodes per intentar superar un seguit de barreres arquitectòniques. Una activitat que serveix per conscienciar els més joves sobre les dificultats que tenen els discapacitats en el seu dia a dia.

També es pot gaudir d’un partit de bàsquet amb cadira de rodes, tot un repte que ens recorda la força de voluntat que tenen els esportistes amb discapacitat. També hi ha hagut temps, entre altres propostes, de veure en acció els gossos que ajuden a fer més lleugeres les tasques quotidianes de les persones amb limitacions físiques.