L’Embruixabruixes es basarà en projeccions i elements virtuals i també conservarà el guardià de l’atracció, en Buri Buri. Segons el parc, l’atracció endinsarà els visitants en un món imaginari a partir d’hologrames, entorns virtuals, mapatges, LED i retroprojeccions, entre d’altres. El fil conductor de l’Embruixabruixes permetrà descobrir un món subterrani on habiten les fades, bruixes i bruixots que vetllen per la gent de Barcelona.

L’elecció del projecte s’ha dut a terme a partir d’un concurs d’idees en què s’han presentat cinc propostes. El creador del projecte guanyador ha estat l’estudi Josep Miàs Architecs, que disposarà de 700.000 € per a la reforma. L’Embruixabruixes ha estat escollida per ser la proposta “més innovadora i la que permet més versatilitat i renovació dins del mateix espai”.

El nou projecte s’ha presentat aquest dissabte coincidint amb la festa de comiat d’El Magatzem de les Bruixes i els Bruixots, que es va inaugurar l’any 1915. L’estrena de l’Embruixabruixes, prevista per aquest mateix juny, és una de les novetats de la temporada del Tibidabo, que va començar a principis de març. Enguany, el parc ha incorporat el joc làser Interactibi i noves propostes per a l’espai Playful Learning by Lego, entre d’altres.