CARLOS MACÍAS, portaveu de la PAH "Estarem darrere, davant i al costat del Partit Popular durant totes les eleccions i farem una campanya de acoso i derribo. Revesteixen d'inconstitucionalitat una norma que fa complir l'article 47 de la Constitució en comptes de dir que estan segrastant la democràcia juntamnmet amb la banca i les subministradores."

La PAH ha intensificat la campanya en defensa d’aquesta llei catalana i ha promogut cassolades i accions de protesta davant les seus del PP. Precisament, en previsió de l’acte convocat per aquest divendres, els Mossos d’Esquadra han habilitat un dispositiu de seguretat davant la seu de la formació al carrer del Comte d’Urgell.

També s’ha reunit amb les diferents formacions amb representació al Congrés dels Diputats, que els han mostrat el seu suport, amb l’única excepció del PP. Dimecres, a més, van trobar-se amb el vicepresident econòmic de la Generalitat, Oriol Junqueras, just abans que aquest es veiés a la Moncloa amb la vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Saénz de Santamaría. Junqueras va demanar-li que no impugni la llei, però Sáenz de Santamaría no es va comprometre a res.