Aquest túnel ha inspirat el Toti. Ha obert la maleta de clicks i ha triat el fantasma del castell per crear la fotografia que avui penjarà a Instagram. El seu ritual cada cop que fa una instantània. L'Albert també té una tècnica recurrent: incloure persones als paisatges que retrata. Avui ha trobat la complicitat d'aquesta dona que comparteix la seva passió per plasmar la realitat, però amb una altra tècnica artística. "Fotos de gent normal, amb actituts quotidianes que van pel carrer sobretot amb monuments o en edificis emblemàtics." Amb la foto que va fer ahir a la Casa Batlló ha superat els 3.000 "m'agrada". Aquest mateix escenari ha servit al Rai per guanyar nous seguidors i superar els 1.500 "likes". Té Instagram des del primer dia que funciona aquesta aplicació. "Jo sóc un addicte als instameet i a les trobades amb gent d'instagram, posar cara als perfils que segueixo i ens parlem cada dia posant comentaris." "Te gusta, descubres que es de la misma ciudad, hacéis las fotos en los mismo sitios, y en algun momento en una instameet que propone alguien o vosotros, te conoces y hacéis fotos juntos, te desvirtualizas." "La trobada d'instagramers és un esdeveniment global que se celebra a un centenar de ciutats i amb un tema comú. Aquesta edició és el planeta terra i per això a Barcelona han volgut visitar els dos pulmons verds de la ciutat." Divendres van ser al Tibidabo i avui a Montjuïc, on s'han fet una de les fotos de família de la trobada.

Desenes de milers de persones de tots els racons del planeta han pogut explorar, compartir consells, trucs, fer fotografies, gravar vídeos i penjar-los a Instagram des de divendres fins avui en la 13a WorldWide InstaMeet. Aquest matí, a Montjuïc, tant els organitzadors com tots els participants han valorat positivament l’experiència i creuen que és una gran oportunitat per conèixer aquelles persones de la mateixa ciutat amb qui diàriament et relaciones a través de la xarxa, i posar-los cara.

Per commemorar el Dia de la Terra, que era divendres passat, els organitzadors de la InstaMeet de Barcelona van escollir els dos pulmons verds de la ciutat com a punt de trobada per aquest cap de setmana. Sota lema “Barcelona al món”, ahir va ser el el torn del Tibidabo i la Torre de Collserola, i avui el dels jardins temàtics de Montjuïc, on hi han acudit unes 70 persones amb les seves càmeres i mòbils a punt.

A les 11.30 h, a la terrassa superior del castell s’ha pres la primera fotografia de grup, des d’on ha començat el recorregut que ha portat els assistents fins al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). La majoria d’usuaris han aprofitat les espectaculars vistes que s’observen des del castell, a 192 metres d’altitud,  per fotografiar la ciutat, el port i la costa barcelonina i penjar-les a la coneguda xarxa social per seguir augmentant-hi els seus milers de seguidors.

Alguns dels instagramers presents han aconseguit durant aquest cap de setmana més de 3.000 “likes” en algunes de les seves fotografies. La trobada ha aplegat usuaris de tota mena que comparteixen la mateixa afició: la fotografia. Podeu veure totes les fotos que han penjat a Instagram amb l’etiqueta #WWIM13barcelona.