TONI RAMÍREZ, organització d'Amstrad Eterno "Ha habido un conjunto de personas en España entre las que nos encontramos nosotros Amstrad Eterno que estamos intentamos potenciar esta máquina, porque es con la que vivimos en nuestra infancia, y lo que queremos es reunir a la gente que en su época disfruto de estas máquinas y darla a conocer las personas que no la conozcan."

Centenars de persones s’han acostat fins a la Fabra i Coats, on han pogut contemplar fins a una cinquantena d’ordinadors de 8 bits de la marca Amstrad, i també els anteriors Spectrum. A banda d’admirar aquestes màquines, que podrien formar part d’un museu, també han pogut participar en tornejos amb jocs de l’època.

L’esdeveniment també ha acollit xerrades i activitats al voltant d’aquests primers ordinadors domèstics, que van iniciar en la informàtica els nens i joves de l’època. L’esperit d’Amstrad Eterno és recuperar la memòria d’aquests equips, fer un espai de trobada per aquells que van créixer amb aquesta tecnologia i també donar-la a conèixer.