AGUSTÍ COLOM, regidor de l'Eixample "Creiem que és un projecte interessant per al barri perquè ens permet tenir un servei més proper i, a més, aquestes obres hauran d'acabar amb una reurbanització de tota la zona de l'entorn."

La nova construcció semisoterrada disposarà de 3.556 metres quadrats i acollirà un espai per a Parcs i Jardins, un local per a l’Associació de Veïns del Parc de l’Escorxador i una zona de serveis per a la font ornamental de la Dona i Ocell.

El nou centre tècnic i logístic dels serveis de neteja de l’Esquerra de l’Eixample comptarà amb capacitat per a 290 operaris i 70 vehicles de servei  i serà un edifici d’eficiència energètica, que aprofitarà els recursos hidràulics de l’entorn i minimitzarà el seu impacte paisatgístic. La construcció de l’edifici costarà prop de 9.700.000 euros.

Durant quatre anys els vehicles de neteja que donen servei a aquest barri van estar situats en un bloc de pisos de l’avinguda de Roma. Aquest emplaçament va acabar als jutjats perquè els veïns es queixaven que l’equipament els ocasionava molèsties i el tribunal els va acabar donant la raó.