Gràcies a la bona voluntat d'una usuària de metro, per ara desconeguda, una dona ha pogut recuperar els 7.600 euros que duia a la cartera. Segons els Mossos d'Esquadra, la va perdre mentre viatjava en metro. "La cartera es va trobar aquí, a l'estació d'Arc de Triomf, la nit de dilluns a dimarts. La usuària de metro, que la va trobar, la va entregar, íntegrament, al personal del torn de nit que hi havia a l'estació. Des d'aquí es va lliurar als Mossos d'Esquadra." Segons TMB, és el procés habitual que se segueix quan hi ha documentació, amb o sense diners. En cas contrari, els objectes perduts es traslladen a l'oficina per a aquest fi que hi ha a l'estació de Diagonal. Ara els Mossos han fet una crida a les xarxes socials per trobar la persona qui va trobar i tornar la cartera, a qui la propietària vol agrair el gest.

Segons TMB, és el procés habitual que se segueix quan hi ha documentació, amb o sense diners. En cas contrari, els objectes perduts es traslladen a l’oficina per a aquest fi que hi ha a l’estació de Diagonal.

Gràcies a la bona voluntat d’aquesta usuària de metro, per ara desconeguda, la dona ha pogut recuperar els 7.600 euros que duia a la cartera, que va perdre mentre viatjava en metro. Ara els Mossos han fet una crida a les xarxes socials per trobar la persona qui va trobar i tornar la cartera, a qui la propietària vol agrair el gest.