MARTA TORRAS, organitzadora del festival De flor en flor "La veritat, era una primera edició i ens feia una mica de por. Ja sabeu el que és una primera edició, un projecte nou, però hem superat les expectatives de públic. // La idea de l'any que ve és, veient el resultat d'aquest any, potenciar les activitats. Hem tingut sempre els tallers plens. Volem oferir més tallers, més horaris."

Avalats per l’èxit d’assistència, els organitzadors del De Flor en Flor ja pensen en el certamen de l’any que ve. L’objectiu és incrementar el nombre de tallers, que han estat tot un èxit en l’edició d’enguany. “Hem tingut sempre els tallers plens. En volem oferir més i amb més horaris”, assegura Marta Torras, organitzadora del De Flor en Flor.

També tenen la intenció d’organitzar més exposicions, que en aquesta primera edició s’han dedicat als bonsais i les orquídies. A més, des de l’organització expliquen que volen fer encara més estreta la col·laboració amb la fundació ASPACE, una entitat dedicada a les persones amb paràlisi cerebral, que s’ha encarregat de muntar part de la decoració del certamen.

Durant els cinc dies de festival, al Poble Espanyol s’han pogut veure muntatges florals i exposicions, però també participar en tallers vinculats, per exemple, a l’horticultura i la jardineria.