El partit ha començat molt igualat, tots dos conjunts s’han anat repartint les arribades a la porteria però cap dels dos no ha estat capaç de marcar. A mesura que passaven els minuts l’Europa ha gaudit de mica en mica de més ocasions però sense ser efectiusde cara al gol. Amb l’empat sense gols s’ha arribat al descans. A la represa l’Ascó ha fet un pas endavant i ha començat a inquietar Gianni. Entre el travesser i les bones intervencions del porter escapulat s’ha mantingut el marcador a zero. Els graciencs han estat a punt de marcar però la passada de Lozano per a Abel Rita ha estat llarga i el mateix Rita no ha rematat bé una centrada de Dot. Llavors ha arribat el moment d’Alberto Padilla, minut 77, i d’un xut de 25 metres ha fet el primer de l’Europa. Tres minuts més tard, Cano ha tret una falta i Lozano ha estat més hàbil que els jugadors de l’Ascó i de cap ha fet el segon. El davanter no ha pogut celebrar el gol ja que ha rebut un cop a la cara. En una falta sense pilota el capià de l’Ascó, Gerard Roigé, ha vist la vermella directa. El marcador ja no s’ha mogut i l’Europa s’ha endut els tres punts.

CE EUROPA: Gianni, Dot, Padilla, Cano, David López, Uri, Guzman (Àlex Fernández, 79′), Fran Bea (Gabriel Vidal, 54′), Montoro (Lozano, 45′), Abel Rita i Nils.

FC ASCÓ: Manolo, Gallego (Virgili, 79′), Munta (Edu Vives, 67′), Enric Socías, De Nova, Artur Gòdia, Bertomeu, Massana, Gerard Roigé, Guiu i Argilaga.

ÀRBITRE: Jordi Molina Fernández (el Vallès Occidental), asssistit per Daniel Galera Serrano (el Vallès Occidental) i Miguel Enríquez Expósito (el Vallès Occidental).

TARGETES: Grogues a Padilla, Uri, Fran Bea i Gabriel Vidal (Europa) i a Gallego i Argilaga (Ascó). Vermella directa a Gerard Roigé -minut 90- (Ascó).

GOLS: 1-0 (Padilla, 77′); 2-0 (Lozano, 81′) .