Cada entrenador tenia el seu punt de vista del partit. I aquesta és una de les gràcies del futbol, la subjectivitat amb què tothom se’l mira. Nosaltres intentarem fer bé la nostra feina i explicar un matx que no ha tingut gaire història fins al minut 15, quan Gabri ha rebutjat un llançament de Kique. 10 minuts més tard, Sergi Arranz ha fet l’1 a 0 en el primer xut dels vermells. L’home gol del Martinenc ha tornat a aparèixer i amb el seu doblet ha ampliat diferències. Semblava que els del Guinardó tenien el partit coll avall, però Muela ha fet el 2 a 1 només treure des del mig del camp. L’Horta s’ha encoratjat i 2 minuts més tard ha aconseguit l’empat gràcies a un gol de Genís. La represa ha portat un ritme més pausat i amb menys oportunitats. L’Horta s’ha defensat bé i el Martinenc ha tingut problemes per generar perill. Tot i això, els del Guinardó han tingut la més clara. Edgar ha fet un xut espectacular al qual Buetas hi ha respost de la mateixa manera. La seva aturada ha estat d’aquelles que queden genial en les fotos dels diaris. Al final, l’empat ha deixat més contents als de Xavi Molist que no pas als d’Agustín Vacas, que veuen com cada cop és més complicat arribar a les posicions d’ascens a Tercera.