L’Horta ha aprofitat la visita d’un dels equips importants de la categoria per donar una alegria a la seva afició. Els groc-i-negres han aconseguit el millor resultat de la temporada davant del Tona. És tot just el segon cop que els de Xavi Molist aconsegueixen tres gols en un partit. Però l’altra vegada, davant del Girona B van rebre dos gols. Avui, l’Horta no ha volgut esperar i al minut cinc ja han foradat la porteria dels osonencs. Xavi Torrent ha creuat la pilota i el porter visitant només ha pogut mirar com entrava per l’escaire. Baruc ha respost amb la més clara del Tona, però Buetas ha refusat amb un peu miraculós. A la represa, Xavi Torrent ha pogut fet doblet però el seu xut ha marxat molt desviat. Els minuts passaven i el Tona no aconseguia generar ocasions de perill clares així que Xavi Melero, el seu tècnic, ha decidit avançar línies per buscar l’empat. L’Horta ho ha sabut aprofitar i amb dues contres ha matat el partit. Al minut 79, Muela ha regalat el gol a Cañadilla, que només ha hagut d’empènyer la pilota. Cinc minuts després, tots dos s’han intercanviat els papers i Muela ha superat Fran i ha sentenciat el matx. Amb una Primera Catalana tan disputada, la diferència de gols pot ser clau. El Tona va guanyar l’Horta per 4 a 0 i els de Xavi Molist avui ho tenien molt present. Tot i que han estat a punt d’aconseguir-ho, el marcador ja no s’ha mogut més. Xavi Molist, però, ha quedat satisfet amb el partit dels seus jugadors.