Jordi Martí, que és el president del districte, ha denunciat que Pisarello “és el segon regidor absent de la ciutat” i ja afegit que “primer ho va ser Jaume Asens al Districte de Sants-Montjuïc, i ara tenim un altre regidor que no apareix al districte de Sarrià – Sant Gervasi”. De fet, assegura que en els últims sis consells plenaris del districte només n’ha acudit a tres.

Martí ha lamentat que el govern de Colau té paralitzats projectes que l’anterior govern de Xavier Trias havia pactat amb veïns i entitats. Ha posat com a exemple la reforma pendent del tram nord de Balmes i del carrer Major de Sarrià, o bé equipaments com el poliesportiu de Les Planes i el mercat de Vallvidrera.

Per tot plegat, ha alertat que el pressupost que s’està negociant per a 2016 redueix la inversió en el districte en gairebé un milió d’euros. “Els veïns de Sarrià – Sant Gervasi tenen tant dret a gaudir dels serveis municipals com qualsevol altre barri, on també hi ha pobresa amagada”, ha afegit. Martí ha destacat que “durant el mandat de Xavier Trias es va situar la despesa del districte en la mitjana, però que ara tornarà a caure al novè o desè districte amb menys inversió”.