GREGORI GANCHO, professor "Hi ha centenars de professors que fan la seva feina perfectament i estan sent jutjats públicament i no han fet res, al contrari. Han servit la seva vocació que és educar els alumnes." MERCÈ CAMINAL, exalumna "Hi ha moltes persones que hem crescut amb els maristes, hem estat educats amb els maristes, hi portem els fills i viuen una sèrie de valors i coses i ara sembla que això no existeix."

A la trobada d’aquest dissabte han participat moltes famílies amb nens que actualment són alumnes dels Maristes. També hi havia alumnes de més edat, exalumnes, pares i mares, tots ells membres d’un grup de Facebook que s’ha creat els darrers dies per donar suport a l’escola sota el nom “Marea Marista”. Amb pancartes de “Solidaritat” i globus de color rosa sobre els quals havien escrit diversos missatges, la comunitat educativa del Maristes de Sants – les Corts ha tornat a defensar al carrer que en aquest centre hi treballen molts altres professors, a banda dels presumptes pederastes i, per això, no volen que es continuï atacant la reputació del centre.

Dimecres es va fer la primera protesta per denunciar la “campanya de desprestigi” a la qual, asseguren, s’està sotmetent el col·legi Maristes. Precisament, ahir la Federació d’Associacions de Pares i Mares de Catalunya va emetre un comunicat en què condemnava els casos de pederàstia però demanava  fer prevaldre la presumpció d’innocència abans de fer judicis anticipats.