És la bellesa de peus, un dels tractament que durant aquests dies es poden descobrir i provar al saló STS Beauty Barcelona. Una teràpia que combina els beneficis estètics i de salut. I és que aquesta fira nascuda el 2012, aporta solucions innovadores als professionals de l'estètica i el benestar, un sector en alça. Els organitzadors esperen superar els 60.000 visitants de 2015, i és que aquesta edició compta amb 320 expositors, una xifra superior a la de 2015. Una de les tendències presents al saló és la barba: com pentinar-les, cuidar-les i com tallar-les a la moda. Una altra novetat és la Pasarel·la Beauty Barcelona, on aquesta tarda s'ha fet una demostració de les possibilitats de treballar el cabell com si fos una escultura.

Segons els organitzadors de l’esdeveniment, la moda de les barbes ha fet retornar el concepte de barberia com a tal i, per això, el saló també hi dedica un espai especial per mostrar als professionals d’aquest àmbit quines són les últimes novetats. D’altra banda, més enllà de la bellesa, l’estètica aplicada al benestar i a la salut també hi va prenent cada cop més protagonisme .

Un altre dels espais que s’estrenen al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) on se celebra aquest saló és la Pasarel·la Beauty BCN, on cada dia es presenten els treballs de perruquers i professionals de l’estètica. Amb capacitat per a 900 persones, fins dilluns s’han previst 13 espectacles amb tècniques de bellesa del moment, demostracions en directe sense parar i classes magistrals amb professionals del sector.

A banda de les novetats, els assistents podran trobar-hi des de tallers de perruqueria i maquillatge fins a altres d’ungles i d’ús d’altres productes d’estètica.

A més, el saló es converteix en un gran aparador per a les marques de cosmètica. En aquesta edició participen 320 expositors i des de l’organització esperen superar els 60.000 visitants que van aplegar en l’edició anterior.

En una vessant més solidària, el saló Beauty destinarà una part dels diners recaptats a la investigació de l’Alzheimer. Concretament, els recursos es donaran a la Unitat de Memòria de l’Hospital de Sant Pau.