Juanjo García tenia motius per estar enfadat amb l’inici dels seus jugadors. Al minut 2, Éric Blasco ha avançat el Cerdanyola, i ha obligat el Júpiter a anar a remolc. La millor ocasió pels gris-i-grana a la primera part ha estat un penal per mans d’Aitor Pérez. Josu ha agafat la responsabilitat, però el seu xut ha marxat fora. A la represa, els de la Verneda han continuat picant pedra i finalment han trobat la recompensa. Mechi ha empatat després que el seu xut toqués el pal, i 10 minuts més tard, Josu ha fet el 2 a 1. El davanter gris-i-grana ha estat el més murri dins l’àrea i s’ha refet del seu error en el penal. Juanjo García, molt content pel resultat i el joc de l’equip, s’ha mostrat prudent i només pensa en la salvació. Un fet que Toni Carrillo, entrenador del Cerdanyola i amic seu, no acaba de creure’s.
I és que, quan encara resten 14 partits de lliga, el Júpiter ja té els mateixos punts que els que va aconseguir en el seu últim any a Tercera.