Són peces de roba fetes per ella a base de fibres i tints naturals i una mescla de llana, lli i cotó. És una de les propostes del Market del 080. La Begoña ve de Madrid i s'estrena a Barcelona amb la intenció de donar més visibilitat al seu producte. BEGOÑA ORDAS, taller Sedania "Me parecía una plataforma muy interesante. Es una propuesta diferente porque yo apuesto por la sostenibilidad, por un producto más ecológico y intemporal." De més a prop, de Terrassa, arriben les joies de la Núria, que repeteixen presència en la setmana de la moda barcelonina. Es tracta de peces de plata, amb polits naturals, òxids i banys d'or que gràcies al 080 ja s'obre pas a París, Londres, Itàlia i Nova York. NÚRIA BACARDIT, joies Uia "És la tercera vegada que vinc al 080. Venir a aquí és com refinar, és com pujar i elevar-te en àmbit artístic i dels contactes." I una tercera proposta feta a Barcelona. Amb un aire retro, aquesta empresa proposa donar sortida a complements de la bici allunyats de l'estètica esportiva. DANIEL SLUCKIS, Ramonas Barcelona "És un bon aparador. Volíem introduir el concepte ciclisme i moda i per això hem posat el nostre canal de venda propi, perquè no existia un lloc on exposar productes i complements per a ciclistes però de caire urbà." En el Market hi participen un total de 20 "pop-ups" i està obert al públic general.

A l’exterior  de la Llotja de Mar, on hi ha el gruix de tota l’activitat del 080 Barcelona Fashion, hi ha instal·lat el Market. És una carpa oberta al públic en general en què diferents marques es donen a conèixer amb petits estands. Aquí els emprenedors tenen una oportunitat única perquè els ciutadans coneguin les seves propostes en matèria de roba i complements. Aquest aparador també representa una bona via per establir relacions comercials amb altres professionals.

S’hi pot trobar de tot, des de complements retro i amb estil per al món de la bici, passant per roba i complements fets amb teixits ecològics o joies fetes a mà. Entre les propostes hi ha petits empresaris catalans però també d’altres llocs, com Madrid, que arriben atrets per la possibilitat de formar part del 080 Barcelona Fashion.