Aquesta és una de les mostres d'alegria i suport constants que rep el Kris per part dels veïns de les Corts. Tots s'alegren que després de tres setmanes hagi recuperat la seva gossa. L'havien acusat de maltractar-la i des de desembre estava al Centre d'Acollida d'Animals. Pero ara, després d'un judici ràpid, tornen a estar junts. KRIS VALENTINOV "Muy contento vecinos y muchas gracias a las personas que me han ayudado firmando." JOANNA MONCUSÍ "I no li fa cap mal, mai, mai, mai, i la tracta bé, li dóna menjar i dorm amb ella. La mar de bé." Van ser els veïns els qui van impulsar una campanya a les xarxes socials perquè la Sara tornés amb el seu amo. S'hi van bolcar i al final van aconseguir més de 43.000 signatures i finançament per pagar les despeses judicials. ALBA IRIGOYEN "Les persones que tenien més avidesa o per la mà el tema legal se n'encarregava, i així, més o menys cadascú ha fet el que podia." El judici ha acabat donant la raó al Kris. Va tenir-hi un paper important la veterinària que va declarar de forma voluntària que la gossa està bé i que té tots els papers en regla. GABRIELA TUFÁN, veterinària "Conté que he visto una perrita sana y alegre y que nunca he visto al dueño de Sara maltratándola." Ara, ja de nou junts, la Sara i el Kris han pogut tornar al parc on reben l'afecte i les donacions dels veïns, que els permeten tirar endavant.

Des que va guanyar el judici el 18 de gener de 2016, el Kris Valentinov rep mostres constants d’afecte dels veïns de les Corts que l’han ajudat des del primer moment per recuperar la seva gossa Sara. L’animal ha passat tres setmanes al Centre d’Acollida d’Animals després que al desembre els Mossos d’Esquadra van acusar-lo de maltractaments, però en el judici l’han declarat innocent.

En la sessió va declarar de forma voluntària la veterinària que fa el seguiment de la gossa al centre veterinari La Casa dels Tetes. Gabriela Tufán va comparèixer de forma voluntària a la vista per explicar que la gossa està sana i mai no ha vist indicis de lesions que indiquin un maltractament. Destaca també el tracte afectuós que sempre veu per part del propietari, així com el fet que la Sara té tots els papers i vacunes en regla, com també el xip identificatiu.

Un final feliç per a aquest búlgar que passa els dies als Jardins de les Infantes, on els veïns l’ajuden amb donacions perquè tant ell com la seva gossa puguin tirar endavant. També van impulsar una campanya a Change.org, que va recollir més de 43.000 firmes, perquè li tornessin la gossa. A més, els veïns van recollir diners per pagar les despeses legals del judici i ara estudien ajudar-lo a pagar tractaments veterinaris per a la gossa, com l’esterilització o el tractament per protegir-la contra la leishmaniosi.