GEMMA HERNÀNDEZ, la Collarina "La gran majoria de productes que hi ha aquí estan fets a mà pels mateixos dissenyadors i, si no, estan fets en locals i tallers d'aquí a Barcelona i els voltants. Ho fem tot amb amor, amb moltes ganes i amb il·lusió."

Gemma Hernàndez, fundadora de la marca La Collarina i impulsora del mercat, considera que aquesta iniciativa també afavoreix un tipus de consum més responsable que suposa una alternativa “bona, de qualitat i no gaire cara” al comerç generalista. “La gran majoria de productes que hi ha aquí estan fets a mà pels mateixos dissenyadors i, si no, estan fets en locals i tallers de Barcelona i els voltants. Ho fem tot amb amor, amb moltes ganes i amb il·lusió”, assegura Hernàndez.

Aquesta edició s’han afegit a la fira, que se celebra el dia abans de Reis i a la primavera, tres nous creadors. La majoria de les vendes que fan aquest tipus de comerciants són a través de pàgines web de compravenda de productes artesanals. Per això, certàmens com el Petit Mercat Handmade són una oportunitat d’or per copsar les sensacions dels clients de primera mà i compartir opinions amb altres emprenedors.