Les carteres reials s’han encarregat aquesta tarda de recollir les cartes dels nens per poder fer-les arribar als Reis d’Orient. Un seguici de carrosses amb patges i carteres han desfilat pels principals carrers de la Vila de Gràcia llançant confeti de colors.

El recorregut de la cavalcada de les carteres reials ha pujat pel carrer de Gran de Gràcia fins a la travessera de Gràcia i allà ha enllaçat amb el carrer de Sardenya. Després ha tombat per Sant Antoni Maria Claret, Tordera, Milà i Fontanals, Puigmartí, Torrent de l’Olla i Diluvi fins a arribar a la plaça de la Vila de Gràcia, on les carteres han estat rebudes per les autoritats i han adreçat unes paraules al públic des del balcó de la seu del districte.

A la plaça de la Vila també s’hi han fet activitats infantils des de mitja tarda, fins que la cavalcada ha arribat a la plaça. Com és tradició, amb l’arribada de la cavalcada, des de la torre del Rellotge es llança confeti que omple tota la plaça.

La Fundació de la Festa Major de Gràcia organitza la cavalcada de les carteres reials des de fa més de 10 anys, amb la participació de moltes entitats de la vila com els castellers, les colles de Sant Medir, les associacions de veïns, els comerciants i grups de percussió.