Èxit d’assistència a les activitats que des de fa una setmana acull la plaça de Catalunya. Cada dia unes 10.000 persones han visitat aquest espai, l’epicentre del Nadal ideat per l’Ajuntament. El primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello, fa una valoració molt positiva de la substitució de la plaça de gel ja que, diu, “hem mostrat que podíem tenir una alternativa a la megainfraestructura que per a nosaltres era massa costosa en termes energètics.”

Una de les activitats estrella, la de la Fira de Consum Responsable, també obté de moment bona nota entre les entitats i empreses d’economia social, sobretot si ho comparen amb l’anterior ubicació, que es va fer als Jardinets de Gràcia. Els venedors expliquen que a la plaça de Catalunya hi ha més ambient i els visita molta més gent.

D’altra banda, avui BTV ha instal·lat un estand a la plaça de Catalunya amb el patge Omar com a protagonista. Es tracta de l’ambaixador del Reis Mags i també de l’aplicació BTV Reis. A través de l’aplicació, els nens hi poden demanar a Ses Majestats un desig que no es compri i el seu vídeo el podran veure en la pantalla gegant de la carrossa de BTV durant la cavalcada del dia 5. A més de triar el tram del recorregut on el volen veure, l’aplicació també permet seleccionar quin dia volem que s’emeti el vídeo a la pantalla de plaça de Catalunya. A partir d’aquest dilluns, el patge Omar recorrerà tots els districtes per promocionar l’app. Tota la informació a btv.cat i a través del compte de Twitter @btv.