Per als veïns del Turó de la Peira ampliar el traçat del bus de barri 122 perquè arribi a la part alta no és gaire complicat. ANTONIO SILVA, AV del Turó de la Peira “Llevamos ya 6 meses esperando que se trace el nuevo recorrido del bus, que además no es nada, simplemente es una manzana. Coger Fabra i Puig arriba, Vall d’Ordesa, bajar, volver otra vez a coger Fabra i Puig y ya hacer el mismo recorrido que está haciendo ahora. O sea que de pérdida puede ser 5 minutos como mucho”. A l’abril unes obres van renovar el carrer de la Vall d’Ordesa per facilitar l’entrada i la circulació dels vehicles grans. Però el bus encara no ha arribat. ANTONIO SILVA, AV del Turó de la Peira “Y era precisamente porque vieron la necesidad de que el bus tenía que subir a la parte alta del Turó de la Peira, que hace falta porque hay un instituto, porque también llega a Can Peguera y en Can Peguera hay un casal d’avis y otro colegio”. L’Ajuntament s’ha compromés ha parlar amb TMB per ampliar el recorregut del bus de barri. Però els veïns estan farts d’esperar i si al gener no hi ha resposta, ja han anunciat mobilitzacions.

Ja fa sis mesos que els veïns del Turó de la Peira demanen que la línia 122 ampliï el traçat per arribar a la part alta del barri. Demanen que el bus continuï el seu recorregut pel passeig de Fabra i Puig fins al carrer de la Vall d’Ordesa per connectar, més endavant, amb el passeig de Fabra i Puig. Una volta d’illa que permetria arribar a la part més alta del barri, on hi ha un institut. Aquest nou recorregut permetria també connectar amb el barri de Can Peguera, on hi ha un casal d’avis i una escola.

En l’anterior legislatura es va remodelar tot el carrer de la Vall d’Ordesa. Les obres van suavitzar l’entrada al carrer en corba i van ampliar la calçada per al pas del bus de barri. Aquestes obres van acabar a l’abril, i des de llavors els veïns estan en espera del canvi de traçat del bus 122.

Al darrer consell de barri, la regidora del districte es va comprometre a negociar amb TMB l’ampliació del recorregut del bus 122 i a donar una resposta aviat. Els veïns del Turó de la Peira, però, volen resoldre el tema al gener. En cas que no se solucioni, han anunciat mobilitzacions.