ADA COLAU, alcaldessa de Barcelona "Crec que la PAH està fent el que li toca. A mi com a alcaldessa m'agradaria poder fer encara més i més ràpid, però en tot cas, amb els recursos que tenim, amb un govern en minoria i amb el pressupost que tenim, estem fent el màxim que podem."

Aquesta és la resposta de Colau a la PAH, que aquest dimecres li ha retret que no compleix la ILP de l’habitatge aprovada pel Parlament. L’alcaldessa ha remarcat que la PAH “està fent el que li toca” i que com a alcaldessa li “agradaria poder fer més i més ràpid”.

Colau valora positivament la carta que aquest dimecres li ha enviat la PAH en què li recrimina que encara no hagi donat compliment a la llei aprovada pel Parlament de Catalunya per lluitar contra l’emergència habitacional. L’alcaldessa considera que la PAH “està fent el que ha de fer, que és exigir al màxim a totes les institucions que facin el màxim per garantir drets fonamentals”.

En aquest sentit, ha recordat que el seu executiu ha dut a terme diverses mesures en matèria d’habitatge com els ajuts al lloguer o ampliar el parc de lloguer social. Ha admès però que això “no és suficient” i que esperen en els propers mesos “fer molt més i més ràpid”.