Partit complicat del Barça davant de l'únic equip que ha aconseguit guanyar aquesta temporada al Palau, el Palma Futsal, que es va imposar a l'anada de la Copa del Rei. Això ho recordaven els jugadors del Barça i tot just començar han buscat el gol. Però ha costat i no ha estat fins al minut 12 que els de Marc Carmona han aconseguit fer el primer, Lin d'un xut potent ha superat Barrón. Amb el 1 a 0 s'ha arribat al descans. Només començar la segona part, el Palma ha marcat, Taffy ha rebut, s'ha regirat i ha fet l'empat. Un minut més tard Wilde ha tornat a situar el Barça al davant. Els de Carmona han buscat ampliar la diferència però un gol de Lin en pròpia porteria ha tornat l'empat. El Barça ha buscat la victòria i Diego ha enviat una pilota al travesser. MARC CARMONA, entrenador del FC Barcelona Lassa "Crec que el partit està en la línia del que volem, estem decebuts pel marcador perquè pensem que havíem fet prou com per poder haver guanyat. Però en fi, no puc més que felicitar a l'equip, per la predisposició, per la generositat en l'esforç."