Dia d'activitat frenètica també a la rotonda del Mirador de Colom. Els venedors ambulants s'hi han instal·lat des que la Guàrdia Urbana va reforçar el patrullatge a l'estació de Catalunya fa aproximadament un mes. L'espai és molt més gran però igualment queda petit per la gran quantitat de venedors que s'hi posen que, fins i tot, arriben a ocupar part del passeig de Colom. L'oferta de productes és, a més, molt més variada. A tocar de les mantes, avui s'hi han pogut veure agents de la Guàrdia Urbana. Ara bé, segons el cos, aquest tram de carrer és competència de la policia portuària i, per això, no poden intervenir-hi. Els agents del port també hi eren avui presents i tampoc no han actuat. A les parades del mercat d'antiguitats dels caps de setmana es queixen de la inactivitat dels dos cossos. La presència dels manters diuen fora de càmera, els perjudica a l'hora de vendre. Recorden que ells paguen impostos al port per les parades i no entenen que es digui que l'espai no és competència de ningú. Qui també es veu perjudicat per la venda a la manta són els paradistes de la Rambla. Tot i això consideren que la situació d'ara és millor que abans quan els manters es col·locaven just al costat de les parades.

L’espai portuari de la plaça del Portal de la Pau és molt més gran que el de l’estació de Catalunya, però igualment queda petit per la gran quantitat de venedors que s’hi posen, que, fins i tot, arriben a ocupar part del passeig de Colom. L’oferta de productes és, a més, molt més variada.

A les parades del mercat d’antiguitats dels caps de setmana es queixen de la inactivitat dels dos cossos policial. La presència dels manters, diuen fora de càmera, els perjudica a l’hora de vendre. Recorden que ells paguen impostos al port per les parades i no entenen que es digui que l’espai no és competència de ningú.

Qui també es veu perjudicat per la venda a la manta són els paradistes de la Rambla, que asseguren que perden clientela. Tot i això, consideren que la situació d’ara és millor que abans, quan els manters es col·locaven just al costat de les parades.