ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ president del Grup Municipal del PP "Desballestar aquest mobiliari urbà que va guanyar molts premis d'arquitectura, però que no ha guanyat el premi més important, que és el favor de la gent, perquè és una plaça de ciment, dura gris de disseny i no pas verda i mediterrània, no hi ha ombra. Jo el que vull és una plaça que puguin gaudir-la els veïns."

El president del Grup Municipal del PP, Alberto Fernández Díaz, reclama al govern municipal que engegui la reurbanització de l’entorn de l’estació de Sants, ara que el Govern espanyol ha aprovat construir tres sortides d’emergència al túnel entre Sants i la Sagrera, amb una inversió de 32,9 milions d’euros. Aquesta és una obra llargament reivindicada pels veïns, sobretot els de la plaça dels Països Catalans.

Fernández Díaz ha reclamat que la nova plaça dels Països Catalans “no sigui una plaça dura, gris i de ciment” com l’actual, sinó que s’aprofiti l’obra per convertir-la en un “espai verd i mediterrani”. Aquesta transformació, ha assenyalat, “no guanyarà premis d’arquitectura” però permetria guanyar la plaça per als veïns, i alhora, oferir una millor impressió als usuaris de l’estació de Sants.